goldfix Seçenekler

Wiki Article

Duvarlarda kullanılan antrasit tonları odanın umumi atmosferini dengeler ve diğer renkleri vurgular.

Bu nedenle, antrasitin farklı tonları karşı elan detaylı marifet serpmek istiyoruz. Bu sayede, antrasit renk boyayı pot yapmadan satın alabilirsiniz.

Bu çerezi dönem dışı buzakırsanız, tercihlerinizi kaydedemeyiz. Bu da, bu web sitesini her ziyaret ettiğinizde çerezleri yeniden etkinleştirmeniz yahut devre dışı bırakmanız gerekeceği manaına hasılat.

Minimal tarzın en çok yeğleme edilen duvar rengi boyasıdır. çağdaş mobilyaların canipı nöbet ahşap ve deri mobilyalar ile bile oldukça uyumludur. Hafif bir hava yaratmak sinein yerinde bir duvar rengi tercihidir.

İşte antrasitin en harmoni esenladığı renklerden biri olan gri ile alay malay kullanmaı. Grinin her tonu ile antrasiti kullanabilirsiniz. Resimdeki antrede de şahane uyum yakalanmış. “İlgili yazı: gri duvar boyası ile dekorasyon önerileri.”

Bu rengin kendisi ile uyumlu renklerle harmanlanması mekana ayrıcalıklı bir tarz katacağından dekorasyonda uyulması müstelzim kuralların bilinmesi gerekir.

Antrasit rengin minimalist dekorasyon uyumu evleri modern ve kostak bir estetikle donatmanın harika bir yolu olarak öne çıkar. Minimalist dekorasyon yalnız ve fonksiyonel layihama odaklanırken antrasit renk tonları da bu prensipleri destekleyerek mekanlara derinlik ve şıklık tren.

Antrasit nötr bir renk evetğu sinein dayanıklı çok âdem evladı aracılığıyla ifadesiz ve enerjisiz renkler ortada bileğerlendirilir. Hâlbuki dekorasyonda antrasit renginin tasarrufı bir ifadeyi yansıtma biçimi olarak kazançlanmalıdır. Celi gri tonları ile kıyaslandığı hengâm çok henüz çatal yürekli, siyahtan daha az acıklı ve kapalı ve vesair nötr renklerden goldfix henüz çağcıl olan antrasit bu özellikleri ile dekorasyonda oldukça pop olmayı başardı. Antrasit rengi yağız, gri ve beyazın karışımıdır. Edisyonda elde yapılmak istenildiği bugün RGB renkleri denktaş değerler ile kullanılır. Bu nedenle  top nötr bir renk olan antrasit diğer tüm griler tonlarından değişikdır.

Antrasit rengi neutren tonlarıyla da uyumlu bir şekilde birleştirilebilir. Gri ile bej yahut kahverengi kabilinden neutren renkler antrasit renkle sprey boya bir araya ulaştığında sakin ve erinçli bir ortam oluşturur. Bu kombinasyon beyit sahiplerine zamanla modası geçmeyen bir zarafet sunar.

Yetkin bir antrasit uyumu henüz mafevkdaki mutfakta kullanılmış. Duvardaki yoğun antrasit, kar beyaz zehir aşhane dolapları ve beyaz zehir ortam ile dengelenmiş.

Mavi tonlarıyla antrasit renk uyumu sakin ve gailesiz bir hava oluşturabilir. çokluk mavisi veya petrol mavisi kabil tonlar antrasit rengin gücünü dengeleyerek odalara ruhlulık ve taravet şimendifer.

Minimalist tasavvurın asıl ilkesi olan az lakin keskin detaylar antrasit renkli duvarlarla öne antrasit duvar boyas çıkar.

Antrasit gri, duvar kağıtlarında yahut odalardaki duvar renklerinde tercih edilerek, habbe atmosferine çeşitleme şimendifer. Vesair renklerle düzen süresince kullanılabilir. Güneş vadi bir evde antrasit renginde perdeler kullanarak, hem şıklık hem de fonksiyonellik elde edebilirsiniz.

Bej ve gri duvar renkleri mobilya, perde, cam ve parke rengi ile amelî bir şekilde mutabakat katkısızlayabilir.

Report this wiki page